Hans-Hermann Hoppe om beskattning

För några månader sedan kom en fransk journalist, Mr Nicolas Cori, till mig med en begäran om en intervju på temat skatter, tänkt att publiceras i den franska tidsskriften ”Philosophie Magazine”, i kölvattnet av nuvarande debatter om ”skattereform” i Frankrike.

Jag gick med på att göra intervjun, och den genomfördes via e-post på engelska. Nicolas Cori översatte den till franska och min vän Dr Nikolay Gertchev rättade den och sedan skickade jag den auktoriserade översättningen till Cori. Detta var för mer än en månad sedan, och trots upprepade förfrågningar har jag inte hört från Mr Cori. Jag kan bara spekulera i de skäl han har för sin tystnad. Troligtvis fick han inte tillstånd av sina överordnade att publicera intervjun, och har inte artighet eller mod nog att berätta det för mig.

I vilket fall som helst, här är den ursprungliga intervjun.

Läs hela artikeln, av Hans-Hermann Hoppe.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *