Rapport ifrån MUF Östergötland East Academy

Igår pratade jag inför 100 st MUF:are på East Academy som MUF Östergötland arrangerade i Mjölby. Sammanfattningsvis måste jag säga att det var en mycket trevlig tillställning. Främst för att man blir glad av att se 100 ungdomar lägga en hel helg på att att träffas och utbildas och diskutera helt frivilligt. Jag hade inte möjlighet att närvara hela dagen men det var många andra intressanta talare där.

Efter lite testfrågor insåg jag att det är inte så många som känner till österrikisk ekonomi, Mises eller Hayek vilket betyder att det var väl investerad tid att besöka detta event.

Jag pratade om pengar, inflation och vad som bygger vårt välstånd. Avslutningsvis kommenterade jag världsekonomin idag och några aktuella händelser. Vi hann även med en kort frågestund på slutet. Jag fick många bra kommentarer och frågor och jag hoppas att 100 blivande politiker kommer att veta att det finns annat än Keynes där ute! I det stora hela så tycker jag att budskapet togs emot bra och jag tror att jag väckte många nya tankar.

Tack Olivia och Carl-Magnus för inbjudan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *