I parasitens tidsålder

Att detta är parasiternas tidsålder råder det väl ingen tvekan om. Och detta betyder att dem av oss som har hederliga arbeten och jobbar med att skapa värde med våld fråntas detta värde. Detta betyder i sin tur att välstånd och rikedom flyttas från hederliga, produktiva medborgare till parasiter, som berikar sig själva på vår bekostnad.

Resultatet av den systematiserade parasitismen borde vara rätt uppenbar – och det ger även resultat i statens egen statistik. Medan medelamerikanen går på knäna för att få lönen att räcka till att både täcka kostnader för familjens leverne (mat, bostad, bil) och påtvingade kostnader som beskattning, regleringar och inflation, så strömmar pengarna in i huvudstaden Washington DC.

Till vilken del denna nya rikedom (som vi andra bekostat) består av pengar som avtvingats oss genom beskattning och i vilken utsträckning den består av de nya pengar staten skapat ur tomma intet är omöjligt att säga. Men faktum är att byråkraternas och parasiternas huvudstad Washington DC nu är det rikaste området i hela USA.

Är det inte på tiden att vi skakar av oss dessa parasiter och gör oss kvitt dem en gång för alla?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *