Mises.se i Wien

I helgen blev det klart att Joakim Fagerström från Mises.se kommer att tala om det svenska Ludwig von Mises – institutet, på onsdagens session på Mises supporter summit i Wien.

Joakim Fagerström och Joakim Kämpe kommer även att delta i den efterföljande pandeldebatten, som kommer att handla om de olika globala Mises-instituten, tillsammans med bland annat Mises-institutets president Doug French, och Helio Beltrão från Mises Brasil.

Det känns extra roligt att få medverka på detta historiska event som äger rum i Academy of science där Böhm-Bawerk brukade hålla till. Konferensen innefattar även besök på flera viktiga och intressanta historiska platser inom Österrikisk ekonomi.

Hela programmet hittar ni här.

3 reaktioner på ”Mises.se i Wien”

  1. Det har ni gjort er förtjänta av. Det är ett stort arbete ni gjort och ändå är det bara början. Vet bara att det inte enbart är i Sverige som ert arbete har en effekt utan ni har en svensktalande läsarkrets runt hela jorden.

    Ha det så trevligt i Österrike!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *