Hur man privatiserar vägar

För de som har en E-book (ePub), eller oändligt tålamod (pdf), och som känner att de stöter på ett problem i diskussioner om det fria samhället när det gäller hur man ska privatisera vägar, finns nu Walter Blocks ”The Privatization of Roads and Highways” tillgänglig för gratis nedladdning i ePub.

Jag har inte läst boken själv, men den hamnade just nu högt upp på min läslista.

För de som inte vet så postar Mises.org i princip en ny ePub varje dag, för gratis nedladdning, på Mises-bloggen. Är man intresserad av österrikisk ekonomi och libertarianism, och gillar att läsa, kan det vara värt att inskaffa en E-book. Jag har själv en iRiver, och även om det finns en del att klaga på har jag väldigt stor nytta av den.

Se även Project Gutenberg som lägger upp böcker i ePub där copyrighten har gått ut (vilket jag tror är 70 år efter att författaren har dött! Rätta mig gärna om jag har fel.).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *