Premiär för Mises Circle i Sverige!

I oktober kommer vi för första gången att arrangera Mises Circle i Sverige för första gången. Mises Circle är ett framgångsrikt format ifrån USA där man träffas och lyssnar på anföranden kring Österrikisk ekonomi och frihetens etik med efterföljande frågor och diskussion.

Frihetens idéer och Österrikisk ekonomi är mer aktuella än någonsin och det finns ett stort behov av diskussion och gemenskap kring detta. Se fram emot flera timmars trevligt samkväm med spännande anföranden. Vissa anföranden kommer att vara kring specifika teman medans andra spänner över flera tillfällen så att du verkligen får chansen att lära dig grunderna i Österrikisk ekonomi och frihetens etik.

Deltagandet i eventet sker mot en mindre avgift för att täcka våra kostnader. På plats kommer du även att ha chansen att köpa intressanta böcker och prata med oss bakom mises.se.

Denna event är i första hand för inbjudna då tillgången är begränsad, men det finns en stor chans att få vara med om du mailar ditt namn och en kort beskrivning om vem du är redan idag! Datum och inbjudningar kommer att gå ut inom två veckor.

Ludwig von Mises-Institutet är en ideell förening som är helt privat finansierat utan bidrag. Om du vill vara med och bidra till detta event med t.ex. lokal eller pengar så hör av dig till oss.

Se till att vara med första gången detta historiska event äger rum!

2 reaktioner på ”Premiär för Mises Circle i Sverige!”

  1. David Stenström

    Hej jag är intresserad av att vara med vet dock inte om andra saker på kalendern kan komma ivägen. Men hade varit intressant att komma med på något av dem då Macro och frihet intresserar mig mycket.

    Med vänliga hälsningar
    David Stenström Ahrentz

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *