Världarnas krig Krugman-style

När nu Greenspan (äntligen?) kommit ut ur garderoben och erkänt att han tror att USA kan räddas genom att trycka oändligt med pengar (något ”helikopter Ben Bernanke” definitivt ställer sig bakom), verkar det som att Krugman känner sig lite åsidosatt, att han inte riktigt får det mediautrymme han förtjänar (han har ju ändå ett ”nobelpris” i ekonomi).

Vad gör man åt det? Well, han har ju tidigare hävdat att vi behöver ett världskrig för att ta USA ur depressionen, men detta räcker tydligen inte nu. Krugmans nya mirakelmedicin består numera i ett (påhittat?) rymdkrig mot utomjordingar!

Jag vet inte om man skall skratta eller gråta.

4 reaktioner på ”Världarnas krig Krugman-style”

  1. Jag visste att science fiction skulle rädda oss till slut.^_^ *Kollar på youtube efter ett Star Trekavsnitt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *