Bränna bilar?

Många har hört av sig under förmiddagen efter Johan Lundbergs inlägg på Axess-bloggen och varit oroliga över eventuella planer på att bränna bilar. Jag kan lugna alla med att vi inte har några sådana planer varken här eller i andra länder…

Till skillnad ifrån andra element i vårt samhälle som t.ex. staten, kriminella och andra upprorsmakare så tror vi på att samverka med våra medmänniskor i fredligt samförstånd samt att påverka dem med långsiktig utbildning.

I övrigt kan vi bara hålla med Johan Lundbergs beskrivning, det som sker i London är inget uttryck för frustration hos folket, utan en klick kriminella som har belägrat staden och dessa måste bekämpas.

2 reaktioner på ”Bränna bilar?”

  1. Det saknas ett litet ord i den andra meningen… 🙂 Och tack för det, det brinner tillräckligt med bilar i min stad som det är.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *