Grattis Gabriel Wikström!

Som jag fruktade för några månader sen så blev Gabriel Wikström nästa ordförande för SSU. SSU har nu tydligt visat åt vilkat håll man vill gå. Ökad socialisering/facism med kontroll och regleringar av våra barn och våra liv. Gabriel Wikström är säkert glad, men barnfamiljer och annat vanligt folk bör se upp för denna man.

Om ni undrar vad Gabriel är för figur så läs här vad vi har skrivit tidigare:
Den verkliga fienden
Dilsa och Gabriel Wikström om barn och frihet
Gabriel Wikström och ökad socialisering
När staten försökte knäcka ett barn
Gabriel Wikström möter verkligheten
Gabriel Wikström drömmer om Marx

Jag väntar fortfarande svar på samma frågor till Gabriel Wikström som för 2 månader sen:

Gabriel hur ska du driva igenom denna lag? Ska du skicka beväpnade insatsstyrkor för att hämta våra barn? Eller ska du göra som ni gjorde med Dominique? Storma ett plan på Arlanda och kidnappa en fullt frisk och kärleksfull 7-årig pojke ifrån sina föräldrar? Är det detta som ni ska göra fast ifrån 3-års ålder? Ställ dig dessa frågor:
1. Kan du tänka dig att hålla i vapnet själv, Gabriel, och tvinga barnet ifrån sina föräldrar? Kan du tänka dig att personligen tvinga det gråtande barnet ifrån sina föräldrar. Om svaret är nej gå vidare till fråga två.
2. Klarar du av att delegera det åt någon annan? Om svaret är nej gå vidare till fråga tre.
3. Om du har kommit hit så finns det hopp för dig. Om du har kommit hit så bör du inse att du måste avvika ifrån den destruktiva väg du har valt. Du måste göra dig av med din böjelse att kontrollera, reglera och förslava folk. Om du har kommit hit så kan jag förstå att det kan vara jobbigt att bryta med detta destruktiva mönster, men jag lovar att jag kan hjälpa dig Gabriel. Kom och lev med oss andra i fredligt samförstånd.

Jag är fri och inte slav. Jag äger mig själv och rätten till det jag producerar. Mina barn är fria, du äger inte dem. Bara det faktum att du tror det visar vilken förvrängd världsbild du har. Gabriel, bryt denna destruktiva väg och låt oss leva i fredligt samförstånd. Den väg du vandrar leder bara till socialism, fascism och förslavning, stanna innan det är för sent.

Det är den här typen av politiker vi inte vill ha. Självklart vill vi helst inte ha några alls men Gabriel Wikström är kategorin värsta sorten, han är den verkliga fienden.

Se även:
Aftonbladet 1 | Aftonbladet 2 | SVD | Folkbladet | Cisionwire | Expressen | DN 1 | DN 2

2 reaktioner på ”Grattis Gabriel Wikström!”

  1. Såna politiker ser nog väljare mer som boskapsdjur än individer. Dom vet alltid bäst, vad man ska tro, tycka och tänka.
    Förvånande att dom inte delar ut koppel och halsband under valspurterna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *