Gayrörelsen diskriminerar heterosexuella!

Varje gång det är Pridefestival tycks häxjakten på oliktänkande få ny fart. Förr i tiden bedrev staten häxjakt på homosexuella, tattare, lägre stående raser, idioter och andra oönskade samhällselement. Man sysslade med tvångssterilisering för att utrota dåliga gener och skapa en stark och livsduglig ras.

Nu när gaylobbyn själv fått makt över statsapparaten är det naturligt att de vill hämnas tidigare oförrätter. Det gör man främst genom att högljutt ropa det magiska ordet ”Diskriminering!” mot alla som inte gillar deras livsstil. Eftersom religiösa i högre grad än andra anser att homosexualitet är fel är de ett givet mål för denna hämnd. Men på samma sätt som homosexuella diskrimineras i utnämningar till kristna ämbeten kommer en kristen diskrimineras i tillsättningar av uppdrag i gayrörelsen. På svenska kallas det föreningsfrihet och borde inte vara något för vuxna människor att uppröras över. Diskriminera mera.

Vad som däremot är upprörande är när man använder våldsmonopolet för att påtvinga sina värderingar på andra mot deras vilja. De må vara kristna, muslimska, homosexuella, demokratiska eller humanistiska värderingar.

Ett finurligt sätt att påverka samfunds åsikter utan direkt våld är att sätta dem i ekonomisk beroendeställning genom att erbjuda statsbidrag. Vad som först framstår som ett användbart tillskott i kassan utvecklas snart till ett beroende. De som håller sig med politiskt inkorrekta åsikter kan sedan hotas med indragna bidrag. Och det är den vägen gayrörelsen nu tycks bedriva sitt åsiktskrig. Häri får samfunden skylla sig själva, att de genom att ta emot bidrag exponerat sig för den typen av krigföring.

Staten är ett onödigt ont, skatt och bidrag i olika former är ett av dess vapen. Men om de kristna samfunden ska få sina bidrag indragna för att de diskriminerar homosexuella ska givetvis de homosexuella föreningarna få sina bidrag indragna för diskriminering av kristna. Nån ordning får det väl ändå vara även bland statskramare.

1 reaktion på ”Gayrörelsen diskriminerar heterosexuella!”

  1. Var det inte James Bond som sa ’Live and let Live”. Nästan i alla fall.. 🙂
    Kanske för mycket att hoppas att dom här grupperna kan samsas… ..Men det är inte så lätt om det finns bidrag och skattemedel att hämta. Ännu knöligare blir det om man är försedd med kollektivistiska skygglappar.
    Det enklaste skulle vara om de förstod det som vi lär små barn: ”bry dig inte om dom”…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *