PFS 2011 Stephan Kinsella Correcting some Common Libertarian Misconceptions

Den andra dagen på PFS 2011 inleddes av Stephan Kinsella som pratade om vanliga missförstånd inom libertarianismen. Kinsella upphör aldrig att förvåna mig, det är få personer som är så oerhört produktiva och pålästa som han är. Som nära vän och informell student till Hans-Hermann Hoppe under 17 år så är han en av de största kännarna av hans idéer. Detta gör honom kvalificerad att hålla sommarens kurs på Mises University The Social Theory of Hoppe. Kinsella har även sammanställt Argumentation Ethics and Liberty: a Consise guide där han har sammanställt en oerhörd mängd material om HHH argumentation ethics.

Presentation till talet finns här. Bara presentationen i sig innehåller en imponerande samling av länkar som berör flera intressanta frågor inom Libertarianismen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *