Historien bakom mises.se och 1000 artiklar LvMI Brasilien på mises.org

LvMI Sverige + LvMI Brasilien + Mises Global

Missa inte dagens Mises daily skriven av Joakim Kämpe som berättar historien bakom LvMI Sverige samt en hyllningsartikel till Helio Beltrao grundare av LvMI Brasilien som nyligen publicerade artikel nr 1000. Detta är ännu ett exempel på hur Mises-instituten jobbar ännu mer globalt och tillsammans.

Helio Beltrao och LvMI Brasilien har under kort tid byggt upp ett stort institut i Brasilien och redan anordnat flera stora event där flera större namn har deltagit. Helio höll även ett uppskattat tal på ASC 2011 Austrolibertarianism as a Starfish där han beskriver hur Mises Global växer fram och vad som krävs av ett vinnande lag.

Helio är en ständig inspirationskälla och vi har spännande projekt planerade framöver som även innefattar LvMI Brasilien.

LvMI Sverige + LvMI Brasilien i Turkiet 2011 på Property and Freedom Society

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *