Den verkliga fienden

Det finns politiker som är harmlösa, som vi kan ignorera och som förhoppningsvis aldrig får något större inflytande på våra liv. Sen finns det kategorin av typen Gabriel Wikström som återupplivar nygamla metoder för att ytterligare förslava oss. Gabriel Wikström vill sätta våra barn på anstalt ifrån 3 års ålder. In i kollektivet och den statliga indoktrineringen tidigare än förr. Varför nöjer han sig vid tre års ålder? Är det inte mer effektivt för staten att ta barnen direkt ifrån BB till anstalten?

Det finns saker i mediarapporteringen som jag i stor utsträckning kan ignorera eller bara skratta åt för att det är så bisarrt. Men sen finns det rapporteringen om hur parasitklassen smygande sakta och säkert försöker förslava nästa generation, våra barn. Det här är en attack jag inte kommer att acceptera, det är kriminellt och ett rättsövergrepp utan dess like. Politiker av typen Gabriel Wikström är ett utmärkt exempel på en kriminell parasit på vår samhällskropp som även kan addera barnkidnappare till sitt CV. Politiker som Gabriel Wikström förtjänar ingen respekt och vi måste i alla sammanhang bemöta detta kriminella avskyvärda beteende. Vi får aldrig låta dessa människor övertyga våra medmänniskor och få det moraliska övertaget, allt detta är ett steg i statens plan att göra det naturliga onaturligt. Den svenska slavmentaliteten byggs ut steg för steg.

Gabriel hur ska du driva igenom denna lag? Ska du skicka beväpnade insatsstyrkor för att hämta våra barn? Eller ska du göra som ni gjorde med Dominique? Storma ett plan på Arlanda och kidnappa en fullt frisk och kärleksfull 7-årig pojke ifrån sina föräldrar? Är det detta som ni ska göra fast ifrån 3-års ålder? Ställ dig dessa frågor:
1. Kan du tänka dig att hålla i vapnet själv, Gabriel, och tvinga barnet ifrån sina föräldrar? Kan du tänka dig att personligen tvinga det gråtande barnet ifrån sina föräldrar. Om svaret är nej gå vidare till fråga två.
2. Klarar du av att delegera det åt någon annan? Om svaret är nej gå vidare till fråga tre.
3. Om du har kommit hit så finns det hopp för dig. Om du har kommit hit så bör du inse att du måste avvika ifrån den destruktiva väg du har valt. Du måste göra dig av med din böjelse att kontrollera, reglera och förslava folk. Om du har kommit hit så kan jag förstå att det kan vara jobbigt att bryta med detta destruktiva mönster, men jag lovar att jag kan hjälpa dig Gabriel. Kom och lev med oss andra i fredligt samförstånd.

Jag är fri och inte slav. Jag äger mig själv och rätten till det jag producerar. Mina barn är fria, du äger inte dem. Bara det faktum att du tror det visar vilken förvrängd världsbild du har. Gabriel, bryt denna destruktiva väg och låt oss leva i fredligt samförstånd. Den väg du vandrar leder bara till socialism, fascism och förslavning, stanna innan det är för sent.

Om det nu skulle vara så att du är så övertygad om att det du vill lagstifta om är rätt så kan jag ge dig ett alternativt tankesätt (gratis). Du kan faktiskt försöka övertyga folk fredligt med argument för att frivilligt själva välja att sätta sina barn i förskola ifrån 3-års ålder. Det finns en skillnad mellan förförelse och våldtäkt, det finns en skillnad mellan olika vägar till resultatet. Gabriel du måste inse att du baserar hela din argumentation på våld, hot och tvång. Vi vill inte ha ett samhälle baserat på hot, våld och tvång. Vi vill ha liv inte död. Vi vill leva i fredligt samförstånd.

Se även: Tillbaka till stalinismen med ssu | SSU vill ta barn från föräldrarna | Johan Ingerö | Rädda Sverige.nu

15 reaktioner på ”Den verkliga fienden”

 1. Hear hear! Mycket bra inlägg! Jag tänkte samma sak när jag såg ”utspelet” i SvD, som säkerligen tjänar till att få denna hjärn- och hjärtlöse påläggskalv vald till SSU-ordförande.

 2. Detta är en skandal som måste stoppas. Denna kontroll freak måste förlöjligas och hans våldsamma och hatiska ideologi måste dumpas i papperskorgen av historia där det hör hemma bredvid nationell socialism (nazistiska), den internationella socialismen (Sovjetunionen) och alla andra mordiska diktatoriska idéer.

 3. GuldellerSkuld

  Från http://gabrielwikstrom.se/

  Varför jag kandiderar:
  “Jag vill vara med och återupprätta socialdemokratin som frihetsrörelse. Alla viktiga reformer, alla viktiga vägval som socialdemokratin har stått inför har handlat om frihet. ”

  Eh, ok…
  Det måste vara ett skämt va? Sitter bergis en dold kamera i min lägenhet och när som helst hoppar Gabriel fram och skriker: ”Smile – your on candid camera!”:)

  Citat:
  ”Ofta framförs argument mot en tidigareförlagd skolplikt med hänvisning till bland annat föräldrarnas valfrihet och vikten av att barn måste få vara barn. Det första argumentet, att en tidigare skolplikt skulle vara en inskränkning av föräldrarnas valfrihet, är faktiskt en del av syftet med reformen. När så mycket pekar på att förskolan faktiskt bidrar till en bättre utveckling för barnen kan inte samhället låta föräldrar av ideologiska eller andra skäl neka sina barn förskoleverksamhet. Samma argument för skolplikt i grundskolan bör alltså gälla skolplikt i förskolan.”

  Ja, in med de jävla ungarna direkt från BB bara! Inser inte folk att detta är ren facism? Det är otroligt skrämmande hur politiker vill centralstyra barnensuppfostran nu för tiden.

  Vår käre Björklund talar i alla fall klarspråk när han talar om varför barnen måste gå i skolan och inte få hemskolas.

  http://laddauppbilder.se/?di=1613078233406

 4. SSU:s medlemstidning heter även frihet så man ska kanske inte bli förvånad.. Men som du säger så hade ärlighet varit att föredra och han borde ändra till:

  Jag vill vara med och återupprätta socialdemokratin som fasciströrelse. Alla viktiga reformer, alla viktiga vägval som socialdemokratin har stått inför har handlat om tvång, hot och våld.

 5. en del frihet kan kallas asocialitet-eller hur? när det kommer till kritan behöver vi varandra! har inte satt mig in i vad den här wikström jiddrar om-ska alltså alla bran börja skolan vid 3 års ålder? det finns ju dagis-fritis innan skolstarten vikd 7 års ålder. det är ett faktum att små barn är väldigt receptiva men har svårt att koncentrera sig. läste just om john stuart mill hur hans far gnuggade honom som 3-åring och framåt i grekiska, latin med mera. john s. påstår att han trivdes med detta och han rekommenderade denna metod. vissa barn skulle säkert utvecklas snabbare? dert kan ju nämnas också att thomas alva edison tillbringade totalt 12 timmar i plugget…

 6. en del frihet kan kallas asocialitet-eller hur? när det kommer till kritan behöver vi varandra!

  Vet inte vad du menar med det med man kan säkert sätta en rad beteckningar på vad folk gör med sin frihet om de skulle få den. Självklart måste vi alltid samarbete för att överleva. Men återigen så måste folk lära sig skillnaden mellan förförelse och våldtäkt. Medlen till resultaten, skillnaden på fredligt samförstånd och tvång.

  Ja Wikström vill utöka skolplikten till att gälla ifrån 3 års ålder. Helt klart är barn mer receptiva i denna unga ålder och det är självklart här Gabriel har sett möjligheten att utöka den statliga indoktrineringen till en tidigare ålder. Bara för att barn inte går i statlig skola/fritids så innebär inte det att de inte utvecklas och lär sig. Tvärtom så visar flera undersökningar i USA att hemskolning ofta är överlägset. Många barn passar helt inte in i dagens skola då den är för stereotyp, de som klarar sig sämst är ofta de som är sämre eller bättre än snittet.

 7. ((fy tusan vad jag hatar back knappen bredvid piltangenterna på thinkpaden!!))

  som sagt, jag fick också førslavning som førsta association nær jag læste artikeln. mycket skræmmande læsning som absolut inte kan missførstås. nyspråk och våldsmakt nær den ær som mest tydlig i arbetarretoriken.

  det som ær lite tråkigt ær ju att den aldrig var tænkt som reellt førslag, då den ær før extrem, utan syftar till att positionera den lille nazisten inom sitt parti, i syfte att få cred inom vænstern inom S. dettta førslag kan senare i riksdagen skæmtas bort som ungdomlig iver, men inom kåren vet alla att killen e reko, en riktig arbetarvæn som gærna sætter kulorna mellan moderaternas øgon. pol pot revisited. och det sorgliga ær ju att denna domedagspoltik går hem i stugorna, ingen skriker om øvergrepp, førutom en mycket liten timbroskara på nætet, resten ær nøjda med brød på bordet och tycker demokrati i enpartiform verkar mycket enklare. ”det finns ju ændå bara ett alternativ”, som man sæger.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *