Förlängning av uppsatstävling!

På grund av många frågor och ett stort intresse av uppsatstävlingen så har vi beslutat att förlänga tidsfristen till den 27 april efter påskhelgen. Anledningen till detta är framförallt:

  1. Många har hört av sig och vill ha mer tid att jobba på uppsatsen. Självklart är detta roligt att höra och bara det en anledning att förlänga tidsfristen något.
  2. En del har varit osäkra kring vad det är ok att skriva om. Om ni läser innehållsförteckningen till Man, Economy, and State, with Power and Market så kommer ni att märka att bredden på antal möjliga ämnen är stor.
  3. Andra som har hört av sig har trott att uppsatsen måste vara på en hög avancerad nivå. Här vill vi understryka att alla bidrag är välkommna, det handlar inte om att skriva nästa akademiska avhandling inom östterrisk ekonomi utan kan lika gärna vara en kortare uppsats som belyser något område som intresserar just dig. Ofta brukar det också vara en framgångsfaktor att välja ett ämne som engagerar och intresserar just dig.

Lycka till och maila gärna och bolla idéer till era uppsatser! Om ni behöver hjälp och vägledning till källmaterial, tips och råd så hjälper vi även till med detta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *