Beatrice Ask och sexköp

Lade idag märke till att regeringen, och Beatrice Ask, varit i farten igen. De föreslår en höjning av maxstraffet för att köpa sex från tidigare 6 månader till 1 år.

Ja, alltså, förutsatt att du inte filmar själva akten och gör filmen tillgänglig för allmänheten. Det är tydligen fortarande ok. Vilka andra brott blir ”lagliga” bara för att de filmas och tillgängligörs för allmänheten?

Med detta vill jag dock inte ha sagt att jag är för ett förbud på porrfilmer, snarare tvärtom. Det är givetvis helt bisarrt att vi i Sverige idag, 2011, har ett förbud mot sexköp, och att vi har valda representater som inte kan se skillnad på kidnappning, våldtäkt, incest och prostitution.

Aftonbladet, SvD, Expressen, HAX

1 reaktion på ”Beatrice Ask och sexköp”

  1. Jag tror nog att de ser skillnaden, men väljarna gör kanske inte alltid det. Det är tyvärr många som är på tok för vänster här ute i Sverige. Reinfeldt ses ju som värsta minarkisten för att han tycker att vi borde ha ett totalt skattetryck på under 45 % av BNP.

    Med vänliga hälsningar
    Sebastian Lundh

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *