Headhuntad av SSU

Av någon anledning har jag blivit registrerad i SSU Halmstad för en tid sedan. Jag har tidigare varit i kontakt med SSU och bett om att bli avregistrerad. Detta verkar dock inte hjälpa då jag fortfarande får information ifrån diverse mailinglistor. Lite smickrande ändå, någon verkar tro att jag har potential att bli en äkta demagog. Men till alla i SSU, om jag någon gång blir intresserad av att ta över världen och förslava den för att sedan förfalska pengar, stjäla, kidnappa och spärra in folk som inte faller er i smaken så hör jag av mig jag lovar. Men ring inte mig jag ringer er.

3 reaktioner på ”Headhuntad av SSU”

  1. Det är dessvärre så att man inte behöver göra ett aktivt val för att bli medlem. En bekant till mig blev ”medlem” i Ung Vänster efter att en av hans bekanta skrev upp hans namn och adress för en intresseanmälan för ytterligare information – men inte ett fullt medlemskap. Dessutom bör man inte glömma att både hundar, katter och Kjell Olof Feldt (som väl är runt 80 år) var medlemmar tills för några år sedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *