Mikael Wiehe hatets predikant


Mikael Wiehe sjunger två låtar i ”Allsång på Skansen”, något han har drömt om länge. Han har inte tagit de ”värsta” låtarna på sitt senaste album enligt egen utsago för att inte göra det jobbigt för SVT. För att göra programmet politiskt korrekt och ”public service” så tar SVT dit Willie Crafoord som 2006 skrev alliansens vallåt, skillnaden här är att han inte framför något politiskt budskap i sina låtar i programmet.

Så här långt inget förvånande eller nytt, att det matas ut socialistisk propaganda i statskontrollerad tv, radio, skolor, ungdomsverksamhet och i föreningslivet är ett ämne som har behandlats utförligt tidigare. Hat, hot, socialism och våld är normen för vårt samhälle idag och som för syns skull kryddas lätt med någon som är lite lätt liberal (men ändå statsdyrkare).

Läs hela artikeln, av Joakim Fagerström.

3 reaktioner på ”Mikael Wiehe hatets predikant”

  1. Lyssnade på hans senaste skiva här om dagen faktiskt. Lite ironiskt hur han sjunger sånger om hur fel det är att vara rik och girig och att människor inte ska få ha pengar och i längden ägodelar för sig själva, för att senare hålla tal om hur fildelning är dåligt för att han får mindre pengar 😛 Med andra ord vill han han ha ett privat monopol för sig själv för att kunna suga åt sig mer pengar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *