Helio Beltrão tilldelas Prêmio Libertas

Stort grattis till Helio Beltrão som har tilldelats priset Prêmio Libertas på öppningsceremonin av 2010 Forum da Liberdade (Liberty Forum). Forum da Liberdade hålls i år för 23 gången av Institute for Entrepreneurial Studies (IEE, på portugisiska) på Pontifical Catholic University i Porto Alegre, Brasilien. Temat den här gången var Ludwig von Mises arbete och liv och de 4000 närvarande studenterna fick alla en kopia av boken Six Lessons.

Helio är grundare av Ludwig von Mises Institutet i Brasilien och en av de personer som har inspirerat oss på LvMI Sverige och hjälpt oss med tips och råd att komma igång. Helio är en fantastisk person, vän och intellektuell kämpe.

Grattis Helio!

2 reaktioner på ”Helio Beltrão tilldelas Prêmio Libertas”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *